Олександр Пономарьов та Михайло Хома - Україна Переможе!

24 травня 2024

18:00

Дніпро, Дніпропетровський Академічний Театр Опери та балету

Квитки

Вперше – фантастичні Олександр Пономарьов та Михайло Хома з неймовірною новою програмою – «Україна переможе»!

24 травня відбудеться найочікуваніший концерт цієї весни! ВПЕРШЕ витончені, талановиті Олександр Пономарьов та Михайло Хома вийдуть на сцену разом, щоб заспівати для вас улюблені дуети – змістовні, чуттєві, багатогранні! Вони – справжні артисти, які дивують своєю творчістю, відкриваючи в душі таємне та глибоке. Їх пісні витримали випробування часом, пісні, які люблять і співають до сіх пір...

Нова надихаюча програма Олександра та Михайла«Україна переможе»у супроводі грандіозного симфонічного оркестру передасть Вам унікально-таємне, сумно-мрійливе, бездоганно-витончене поєднання голосу та таланту, яке нікого не залишить байдужим.

Олександр та Михайло не тримають таланту «при собі», адже немає для них вищого задоволення, ніж дарувати радість людям. Од же чекаємо на вас на концерті, наповненому музикою вищого гатунку, незабутньою атмосферою майстерності, своєрідністю, міркуваннями та вірою в краще. Феєричне поєднання звуку та світла, неймовірне виконання нових та відомих хітів, фантастичні дуети та сюрпризи зігріюсь серце та надовго залишать цей вечір в пам'яті!

Де: Дніпровський Академічний театр опери та балету

Коли: 24.05, 18:00.

Концерт передбачає наявність усіх необхідних заходів безпеки!

Слава Україні!